Τηλ.::
Κίνα Πόρτες γραφείου κουζινών δονητών κατασκευαστής
Nanjing Siyan International Ltd.

Κάθε διαταγή πειράζει, μεγάλος ή μικρός!

Αρχική Σελίδα

Nanjing Siyan International Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Nanjing Siyan International Ltd.

Ναντζίνγκ Siyan International Ltd.

 

Είμαστε προσανατολισμένη προς τις εξαγωγές επιχείρηση που έχει επενδύσει δύο εργοστάσια που λειτουργούν ως κατασκευές των βάσεων. Ένας από τους, γνωστός ως έπιπλα Manufactory του Ναντζίνγκ Daye, είναι ο κύριος κατασκευαστής των πορτών γραφείων και των επιτραπέζιων κορυφών στη Ανατολική Κίνα.

 

Τοποθετημένοι στο Ναντζίνγκ, 300 χιλιόμετρα μακρυά από τη Σαγκάη, αναπτύσσουμε δραστηριότητες σε μια σύγχρονη βιομηχανική εγκατάσταση τετραγωνικών μέτρων 5.000 και προσφέρουμε μια περιεκτική σειρά των τμημάτων επίπλων γραφείων. Οι κορυφές τραπεζάκι σαλονιού και οι πόρτες γραφείων μας αποτελούνται κυρίως από βινυλίου πιεσμένο MDF που είναι όλο και περισσότερο δημοφιλές στην αγορά, με τη συνεχώς αναπτυσσόμενη ανησυχία σχετικά με τη δασική προστασία. Άνω των 80% των προϊόντων μας στέλνεται στο εξωτερικό με τη Γερμανία ως κύρια αγορά μας.

 

Έχουμε ακολουθήσει με συνέπεια τις ενημερωμένες τάσεις της βιομηχανίας μέσω της συνεχούς επένδυσης στα πιό πρόσφατα τεχνολογικά μηχανήματα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των εκτιμημένων πελατών μας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Siyan

Αριθμός Υπαλλήλων : 51~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2500000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Price terms: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, FCA, CPT

ιστορία της εταιρίας

Το Ναντζίνγκ Siyan International Ltd. ιδρύθηκε το 2006.

Παίρνουμε υπερηφανευμένος στην ιστορία, τις τιμές και τα επιτεύγματα επιχείρησής μας.

Από το 2006, η επιχείρησή μας έχει χαρακτηριστεί από την καινοτομία της και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οι νέες ευκαιρίες. Τμήματα επίπλων που ανταλλάσσουν την επιχειρησιακή έναρξη από το 2006, φήμη πιστωτικής διαχείρισης κέρδους σε τοπικό.

Το 2008, αποφασίζουμε στο εργοστάσιο οργάνωσης, την επιτυχή ανάπτυξη σχετικά με τα τμήματα επίπλων και την ταινία PVC επίπλων.

Για να φέρουμε το προϊόν μας στην παγκόσμια αγορά, αναπτύσσουμε τις νέες πόρτες γραφείων σχεδίου με το χαμηλότερο κόστος που μας βοηθά και οι πελάτες μας για να καταλάβει την αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το 2010, αρχίσαμε στην παραγωγή των πλήρων επίπλων όχι τα τμήματα επίπλων όπως τα γραφεία κουζινών, τα γραφεία ντουλαπών, κ.λπ.

Από το 2010, παρευρισκόμαστε στην έκθεση επίπλων κάθε χρόνο. Μας βοηθά για να συναντήσει περισσότερους πελάτες από την παγκόσμια αγορά.

Από το 2012, αρχίσαμε να αποδίδουμε σημασία στην πλατφόρμα B2B όπως Alibaba, που κατασκευάστηκε στην Κίνα, κ.λπ. 

Και τώρα δίνουμε την περισσότερη προσοχή στον ιστοχώρο μας. 

Καλωσορίστε στην επαφή με μας για να ξέρετε περισσότερων για μας!

υπηρεσία της εταιρίας

Το Ναντζίνγκ Siyan είναι δοκίμασε ιδιαίτερα στο σχεδιασμό και την παραγωγή όλων των ειδών ξύλινων τμημάτων επίπλων.

 

Είμαστε μια από την κύρια κατασκευή και προμηθευτής στην παγκόσμια αγορά. Η παράγοντας ικανότητά μας είναι περισσότεροι από 120000 μετρητές aquare κάθε μήνα. Επιπλέον, δίνουμε την περισσότερη προσοχή στην ποιότητα τμημάτων επίπλων και το κόστος προϊόντων. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να μειώσουμε τις διεθνείς δαπάνες πρόσβασής σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να αυξήσουμε την κατώτατη γραμμή σας.

 

Καινοτομία προϊόντων

Η καινοτομία προϊόντων, τα υψηλά πρότυπα, τα ελκυστικά προϊόντα, η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία, και οι ελκυστικές τιμές όλες οδηγούν στην υψηλή καταναλωτική ικανοποίηση

 

ODM & υπηρεσία cOem

Μπορούμε να παρέχουμε το ODM και την υπηρεσία cOem για σας.

 

Σχέδιο

Εργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θα βάλει την υπογραφή σας στο προϊόν σας. Επιλέξτε από μια κατάταξη των μορφών ή σχεδιάστε δικοί σας, η επιλογή είναι δικός σας.

 

Χονδρικός

Διατάξτε τα προϊόντα μας σε μεγάλη ποσότητα και θα στείλουμε άμεσα σε σας οπουδήποτε στον κόσμο.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι πόρτες γραφείων κουζινών, wardorbe πόρτες, επιτραπέζιες κορυφές, διακοσμητική ταινία PVC επίπλων, κ.λπ.

 

Προώθηση

Θα προωθήσουμε τα προωθητικά προϊόντα occasionaly.

Ομάδα επιχείρησης

Εκτός από τους βιομηχανικούς εργάτες, έχουμε επίσης μια επαγγελματική ομάδα διεθνούς εμπορίου 6 πωλητών.

Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δούμε!

 

Nanjing Siyan International Ltd.
709 πύργος 3, Jiaye διεθνές Plaza, δρόμος 158 Lushan, Ναντζίνγκ 210019, Κίνα
Τηλ.::86-25-8465-8397
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πόρτες γραφείου κουζινών δονητών προμηθευτής. © 2018 - 2020 shakerkitchencabinetdoors.com. All Rights Reserved.